aktuality – Velikonoce

8 Dub

POŘAD BOHOSLUŽEB V TÝDNU OD 9. 4. do 16. 4.

NE – Slavnost Zmrtvýchvstání Páně – 7:45 Za živou a zemřelou rodinu Matějíčkovu, Hammerovu a Švandovu – 9:15Za farnost14:00 Te Deum a svátostné požehnání.

PO – 7:45 Za rodiče Melicharovy, Judovy a Boží požehnání pro celou rodinu.

ÚT – Pouť Nového Jeruzaléma Měříně – 18:00 Za rodinu Oulehlovu, Kafkovu, živou a zemřelou přízeň.

ST – 18:00 Za Josefa Zachu, manželku, syna.

ČT- 17:00 Modlitby matek 17:30 Modlitba sv. růžence.

PÁ – 18:00 Za živou a zemřelou rodinu Mužátkovu, Jonákovu, Krčilovu, Soukopovu, Řezníčkovu a duše v očistci.

SO – 7:30 Za Františka Klímu, dvoje rodiče, živou a zemřelou rodinu a duše v očistci.

NE 2. velikonoční neděle – neděle Božího milosrdenství – 7:45 – Za rodiče Březkovy, syna, dceru, zetě a snachy 9:15Za farnost.

*****

Poděkování všem, kdo jste se podíleli na přípravách i slavení velikonočních svátků. Vám, kteří jste vyzdobili kostel květinami, postarali se o úklid, sloužili při liturgii u oltáře i na kůru, vám, kteří jste vytvářeli technické zázemí, vám, kteří jste uposlechli Ježíšovu výzvu „Bděte a modlete se“, kteří jste ve velkém počtu přijali svátost smíření, vám, kteří jste prostě přišli, setkali se a slavili. Po celý týden slavíme Velikonoční oktáv, radujme se, děkujme a slavme i v další dny.

Sbírka na potřeby farnosti bude po celý čas velikonočních svátků. 

Pouť Nového Jeruzaléma bude v naší farnosti v úterý od 18. hodiny. Hlavním celebrantem bude P. Jiří Kaňa, děkan velkomeziříčský. Úmysly poutě: za nová a trvalá kněžská a řeholní povolání, za věrné a obětavé spolupracovníky kněží, za vzrůst víry v našem kraji, za pokoj a mír ve světě a našich rodinách, za života těla a duše pro všechny počaté děti, za smír za hříchy celého světa. Prosím, přijměte pozvání.

Pouť ve Slavkovicích bude v neděli Božího milosrdenství – příští neděle. Pěší poutníci odchází od fary v 6:30 ráno.   

Aby náš kostel čistotou jen zářil, to je věcí nás všech. Aby nově zazářil, o to se starají někteří z nás. V týdnu před námi se postará skupina Pustina, Geršov. Děkujeme.