aktuality od 23.7. do 30.7.2017

22 Čvc

 16. neděle v mezidobí                                23. 7. 2017

Úmysly mše svaté:

NE- 9:15 Za farnost/ Za rodiče Kafkovy, Františka Kafku a Boží ochranu pro celou rodinu/ Za Františka Zemana, Antonína Zemana, rodiče Zemanovy a děti. 11:00 Za Josefa Bartuška, syna Josefa, živou a zemřelou rodinu 11:00 – Poutní mše svatá v Jersíně.

PO: – 7:00 – Za nemocné, trpící a dobrodince/ Za rodiče Smejkalovy, Strnadovy, za živou a zemřelou rodinu a duše v očistci/ Za rodinu Šoškolovu, Šoukalovu a Melicharovu, Boží pomoc a ochranu.

ÚT: Svátek sv. Jakuba – 9:00 – Pohřeb paní Zdeňky Zachové 19:00 – Černá.

ST: – Sv. Jáchyma a Anny – 18:00 – Za Annu a Karla Solařovy, živou a zemřelou rodinu/Za nemocnou vnučku/ Za Františka Blažka a celou rodinu.

ČT: – Sv. Gorazda a druhů – 7:00 – Za Annu Sýkorovu, manžela a vnuka Františka.

PÁ: – 18:00 – Za Josefa Novotného, bratra Ladislava a rodiče/ Za Annu Chlubnovu, manžela a dva syny.

SO: – Památka sv. Marty – 7:00 – Za rodiče Nožičkovy, Tomanovy, živou a zemřelou rodinu a duše v očistci/ Za Karlu Hartmanovu a rodinu.

NE: – 9:15 Za farnost/ 11:00 – Za Marii a Hynka Bláhovy a rodiče/ Za manžela Ladislava Nožičku, oboje rodiče a živou rodinu.

Oznámení pro farnost Měřín

V pondělí začíná příměstský tábor na faře. Prosím, provázejte organizátory i děti svou modlitbou.

Mše svatá za všechny dobrodince farnosti, za vás, kteří pomáháte svou modlitbou, obětmi, pomocnými rukami, finančními půjčkami, starostmi o kaple na vesnicích…, bude v pondělí ráno v 7 hodin.

Úklid kostela zajišťuje Dědkov, následuje Meziříčko.